F1 - Vettel wint Britse Grand Prix 2018 met Ferrari - Formule 1
1-formule

Sebastian Vettel won de Britse Grand Prix op Silverstone voor Hamilton en Räikkönen, waarmee hij zijn voorsprong in het F1 Wereldkampioenschap van 2018 verstevigde.

Het was Britse GP spannend dat hij de triomf zag Sebastian Vettel и Ferrari: een succes waarmee de Duitse renner zijn voorsprong kon consolideren F1 wereld 2018.

Na hem Lewis Hamilton, hoofdpersoon van een grote comeback: scoorde in de eerste bochten uit Kimi Raikkonen (gestraft met 10 seconden en eindigde op de 3e plaats), hij eindigde op de 18e plaats en kwam als tweede over de streep.

F1 Wereldkampioenschap 2018 - Britse GP-rapportkaarten

Sebastian Vettel (Ferrari)

Een welverdiende overwinning Sebastian Vettel a Zilversteen: geweldige start, geweldige inhaalactie in de finale tegen Bottas en één Ferrari zeer snel onder alle omstandigheden.

Voor de leider F1 wereld 2018 Dit is het tweede succes in de laatste vier Grands Prix en het vierde podium in de laatste vijf races.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton hij zou zelfs zonder een ongeval met Raikkonen bij de start als tweede zijn geëindigd: Vettel was vandaag sneller.

Gisteren poleposition behaald (voor de vierde keer op rij in Zilversteen, vijfde in de afgelopen zes jaar) en na een slechte start (hij werd ingehaald door Vettel en Bottas) werd hij neergehaald door Raikkonen en eindigde op de 18e plaats. Een uitzonderlijke comeback die hem een ​​tweede plaats, een vijfde podium op rij in de thuis Grand Prix en een tweede plaats in de "top drie" in de laatste drie races van het kampioenschap opleverde. Wereld F1 2018.

Kimi Räikkönen (Ferrari)

Kimi Raikkonen werd terecht gestraft 10 seconden omdat hij Hamilton bij de start raakte maar er toch in slaagde de derde plaats te pakken, vergezeld van een zeer interessant duel met Verstappen.

Voor Iceman is dit het derde podium op rij F1 wereld 2018: verdient nog een contractjaar bij Ferrari voor de punten die hij naar Cavallino brengt...

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas tegen één kon hij weinig doen Ferrari zo snel: hij slaagde erin Vettel een paar ronden voor te blijven, maar niet meer.

Finse chauffeur Mercedes afgerond Britse GP op de vierde plaats: derde Grand Prix op rij zonder podium...

Ferrari

Geen samenzwering Ferrari tegen Mercedes A Zilversteen: Vettel heeft verdiend gewonnen Britse GP en Raikkonen bekende schuldig te zijn aan het incident met Hamilton.

De waarheid is dat Cavallino na zeven jaar terugkeerde om Groot-Brittannië te veroveren: de dominantie wordt bevestigd door de aanwezigheid van twee Reds op het podium.